27. memorijal u čast pukovnika Janka Vlaka


U nedjelju, 15. svibnja 2022, godine, s početkom u 10:00h, na streljani (za ovu prigodu) Lovačke udruge "Šolta", Marinča ratu, održat će se 27. tradicionalni memorijal "Pukovnik Janko Vlak", utemeljen u znak sjećanja na tragično stradalog branitelja, hrvatskog časnika, Šoltanina i nekadašnjeg člana Lovačke udruge "Šolta" pukovnika Janka Vlaka.

Prema dugogodišnjem običaju Memorijal će započeti glazbom Šoltanskog glazbenog zbora "Olinta" i prigodnim obraćanjima domaćina, predstavnika LU "Šolta" i načelnika Nikole Cecića Karuzića, koji je i sam lovac.

Sjećanje posvećeno pukovniku Janku Vlaku je na Šolti započelo 7. svibnja polaganjem vijenca i paljenjem svijeće ispred spomen ploče pored crkve sv. Stjepana u Grohotama od strane predstavnike LU Šolta, koja ove godine slavi 100. obljetnicu.  

Vrhunac obilježavanja sjećanja na Janka Vlaka, nakon dvije pandemijske godine pauze, bit će u nedjelju na tradicionalnom 27. memorijalu u njegovu čast, kada će DVD Šolta će vatrogasnim dežurstvom osigurati događaj i pobrinuti će se da sudionici natjecanja u gađanju glinenih golubova (disciplina skeet), kao i za gastro dio događanja.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.