Božićni koncert Klape Čuvite u Gornjem Selu


Glazbenu čaroliju, uzvišenu i prekrasnu, u božićnom ruhu i duhu su nam priredile Čuvite sinoć svojim koncertom u crkvi sv. Ivana u Gornjem Selu!

Pjevale su tradicionalne, stare božićne pjesme, obrade, kolede: „Poslan bi anđel Gabrijel“, „Veseli se Majko Božja“, kolede iz Grohota i Srednjega Sela, „Uberimo bora grane“, samo su neke od njih. Zahvaljujemo im što već 25 godina svojom pjesmom hrane naše duše, razgaljuju naša srca, uveseljavaju naše manifestacije, oživljavaju naše uspomene i donose osmjehe. Zahvaljujemo kao Šoltani i u ime naših ustanova i institucija, Kulturno-informativnog centra, Općine Šolta, TZ-a, što nam se uvijek odazovu i uveličaju naša događanja.

One su ambasadori ne samo glazbe, već i Šolte i svih njenih liposti.

Pridružile su im se mlade snage, Luka Domaćina (gitara) i Maja Radman (mandolina) u čijoj ste glazbi mogli uživati, a dijelom su mandolinske sekcije KUD-a Šolta.

Hvala i njima!

Po završetku koncerta, Čuvite, župa sv. Ivana i MO Gornje Selo su za svih Šoltane, prijatelje i goste priredila druženje uz delicije, čašicu razgovora i kap veselja, u duhu zajedništva u ovo predblagdansko vrijeme u Bratskoj kući, pala je i pisma, kako i priliči!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.