DJ Jazz Kvartet


U utorak, 11. kolovoza, kameni ambijent dvora bratske kuće u Grohotama ispunio je zvuk vrhunskog jazza, čarobnog jazza, mekog zvuka saksofona, impresivnog glasa sopranistice Mie Domaćine Topalušić koja je otpjevala skladbu “Smile” i “Fly me to the moon”.

DJ Jazz Kvartet u sastavu Drago Jakovčević na saksofonu, Marko Bertić na gitari, basist Saša Borovec i bubnjar Salih Sadiković oduševili su šoltansku publiku priredivši im uistinu poseban glazbeni doživljaj.

Svi članovi ovog kvarteta su sjajni glazbenici, no jazz legenda među njima je gospodin Salih Sadiković, decentni je i profinjeni bubnjar savršenog timea i pravog američkog swinga i groova, koji je snimio albume s najvećim imenima jazza kao što su Clark Terry, Albert Mangelsdorff, Art Farmer, Ernie Wilkins i Gianni Basso.

TZ Šolta ostvaruje glazbene manifestacije u  suradnji sa sjajnim glazbenicima i doista je privilegija i gušt u starom dalmatinskom čarobnom ambijentu uživati u ovakvim vrhunskim zvucima. Glazba govori sve jezike...

Dio atmosfere dočarat ćemo fotografijama, no nemoguće je prenijeti puninu ovog doživljaja čiji eho odjekuje u srcima Šoltana, koji su spontanim pljeskom pozdravljali izvođače, ali možete se podsjetiti video zapisima na društvenim mrežama.

Mjesta je bilo premalo za sve one koji su željeli uživati u koncertu, a u publici je bio i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, gospodin Darko Horvat koji na Šolti ljetuje s obitelji, u društvu načelnika, gospodina Nikole Cecića Karuzića i njegove supruge te mnogi gosti koji ljetuju na otoku, zaljubljenici u jazz, Šoltani i prijatelji.

Prekrasna večer!

Pozivamo Vas na sljedeći koncert, “Moonlight Evergreen Night” Saše Jakelića, u dvoru Bratske kuće u Grohotama, 15. Kolovoza s početkom u 21:00 sat.

No uživajmo u glazbi na odgovoran način - molimo Vas unaprijed te se i zahvaljujemo ovim putem što ćete se pridržavati uputa organizatora na ulazu, koji je slobodan, dok se ne popune sva mjesta propisana epidemiološkim mjerama radi vase sigurnosti.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.