Dodjela nagrada najboljim učenicima OŠ "Grohote"


Danas, 11. svibnja u vijećnici Općine Šolta, učenicima sedmog i osmog razreda OŠ Grohote, dodijeljene su nagrade u projektu “Challenger”. Na prijedlog učenika, članova razrednog vijeća, Učiteljsko vijeće je izabralo jednoglasno učenike kojima će biti uručena nagrada na prijedlog načelnika Općine Šolte u ovom izvrsnom projektu.

Cilj projekta je nagraditi najbolje učenike generacije 7. i 8. razreda osnovnih škola za trud, uspjeh, odnos prema drugim učenicima, osobni doprinos kvaliteti i prepoznatljivosti škole i otoka Šolte.

Projekt Challenger je projekt Udruge za unapređenje kvalitete življenja ANIMI iz Splita koja promovira aktivno, zdravo i kreativno življenje među mladimo i odraslima, organizirajući aktivnosti i druženja u lokalnoj i međunarodnoj zajednici. U suradnji sa školama i lokalnim organizacijama, organiziraju aktivnosti i događaje koji, uz druženje, promoviraju znanje, kreativnost i fizičke aktivnosti.

Tako je nagrada Challenger za izabrane učenike OŠ Grohote, program na engleskom jeziku u trajanju sedam dana u sklopu ljetnog kampa u Brodarici. U sklopu programa učenici će koristiti engleski jezik i natjecati se u raznim aktivnostima, produbljivati akademska znanja i vještine potrebne kako bi postali sutrašnji lideri; vještine poput javnog govorništva, rješavanja problema, emocionalne inteligencije, empatije.

Općina Šolta, u suradnji s OŠ Grohote, odlučila je potaknuti i nagraditi svoje mlade, vrijedne, pametne, drage i uspješne Šoltane.

Učenicima će Općina Šolta u cijelosti sponzorirati boravak u ljetnom kampu. Učenici kojima je načelnik Nikola Cecić Karuzić uručio nagradu, a izabrani su od svojih suučenika i Učiteljskog vijeća OŠ Grohote su: Bruno Šavorić, učenik 7. razreda te Angelo Bezić i Tonći Cecić, učenici 8. razreda.

Načelnik je, vidno ponosan i sretan obratio se učenicima, koji su došli u pratnji roditelja i svojih razrednica: “Najlipše je ako možete nagraditi najbolje!”.

Čestitao im je i istaknuo kako mu je iznimno zadovoljstvo nagraditi najbolje učenike, poručio im je neka i dalje uče za sebe i na najbolji način predstavljaju Šoltu.

Zamjenik načelnika, Željko Zlendić je poručio srdačno najboljim učenicima: “Čestitam vam i uživajte sedam dana!”

Ponos su svog otoka, kojem su oni budućnost. 

Nakon uručenja nagrada i kratkog druženja, ovi najbolji i uistinu dragi učenici, ipak su morali natrag na posljednji sat, no vjerujemo da će ga odraditi s užitkom.

Čestitamo im od srca i neka nastave dalje biti ono što jesu!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.