Dom za starije i nemoćne osobe Šolta - u tijeku izrada dokumentacije za ishođenje posebnih uvjeta


Izrađivač projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju Doma za starije i nemoćne osobe Šolta, a ispred firme GILAN d.o.o. Split koja je koja je u postupku javne nabave bila ekonomski najpovoljnija, danas je u radnom posjetu Općini Šolta, a u cilju utvrđivanja detalja oko izrade dokumentacije.

Zahtjev za ishođenje posebnih uvjeta, koji su temelj za izradu Glavnog projekta, biti će upućen institucijama već do kraja godine.

Dom će se sastojati od prizemlja i 2 kata ukupne bruto površine od 2726 m2. Smještajni kapacitet u prostranim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama biti će za 50 osoba, ali sa mogućnošću povećanja. Ova ustanova zadovoljavat će visoke evropske standarde sa svim obveznim i popratnim sadržajima za ugodan život korisnika, zdravstvenu skrb i rehabilitaciju (ambulanta, prostor i bazen za fizikalnu terapiju, veliki park za rekreaciju…).
S nestrpljenje očekujemo Glavni projekt kako bi ga mogli prezentirati javnosti, te pokrenuti ishođenje građevinske dozvole za ovu nasušno potrebnu ustanovu, koja će osim skrbi za stare i nemoćne osobe osigurati i znatan broj novih radnih mjesta na otoku.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.