Donacije Šoltana stanovnicima potresom pogođenih područja


Vatrogasci DVD-a Šolta, stanovnici otoka Šolte i Crveni križ otoka Šolte zajedničkim snagama neumorno prikupljaju, sortiraju, pakiraju pomoć stanovnicima potresom pogođenih područja. U ponedjeljak, 4. siječnja, vatrogasci DVD-a Šolta odvoze u Spaladium Arenu, odakle se donacije nose i raspoređuju do onih kojima je najpotrebnije i kojima će to, nažalost, na duži period biti potrebno.

Šoltani su pokazali veliko srce i volju, kao uvijek kad treba pomoći, te i dalje možete donirati prema objavljenom popisu prehrambene, higijenske i potrepštine za osobnu zaštitu s posebnim naglaskom na hranu za bebe i djecu, pelene i ostale potrepštine za najmlađe.

Važno je napomenuti da donirati možete i prekrivače te odjeću kroz sljedećih par dana. Ta donacija će se otpremiti isto u vrlo kratkom roku kako bi čim prije došla gdje je najpotrebnija.

Mole se svi koji doniraju da prilikom predaje donacije kako bi olakšali rad onima koji prikupljaju, ukoliko su u mogućnosti, pri pakiranju donacije sortiraju potrepštine, te se ovom prilikom zahvaljuje svima.

Vrijeme u kojem potrebno možete dostaviti u prostorije DVD-a Šolta je i dalje 8 – 20 sati svaki dan.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.