Izložba nasljednika posvećena Vesni Parun "Kapa, marama, knjiga i slika"


U Galeriji Bratske kuće u Grohotama od četvrtka, 7. studenog u 10:00h ujutro moći ćete vidjeti izložbu pod nazivom „Kapa, marama, slika i knjiga“ posvećenu najvećoj hrvatskoj pjesnikinji Vesni Parun.

Ova nesvakidašnja izložba svoje mjesto pod suncem je pronašla na baštinskoj kamenoj pozornici zidova Bratske kuće te vas pozivamo da je posjetite svakog dana do 14. studenog u vremenu od 10 – 12 h te od 16 – 18 h. Pokrenut će vaše emocije i otključati vaša srca jer je ono što je naslijedio od svoje tete, pomno biravši njene sitnice i ono što je stvorila i pohranila u „svojim vrećama“, žena koja je uzburkala i obogatila hrvatsku književnost, njen nećak je odlučio podijeliti s javnošću.

Nasljednik poetese otvorio je svoja sjećanja odlučio izabrane predmete, koji su bili dio života njegove tete, pokazati vama koji ćete posjetiti ovu, vjerujte nam na riječ, jedinstvenu i uistinu posebnu izložbu za koju ne možemo pronaći riječi kako bismo je najavili onako kako zaslužuje.

Emotivna je, živopisna, iskričava, sjetna, pomalo eklektična i jedinstvena.

Ovaj gospodin je uz pomoć Udruge Šoltaart, a u organizaciji Kulturno-informativnog centra otoka Šolte i Općine Šolta, odlučio postaviti ovu izložbu koja nikoga ne može i neće ostaviti ravnodušnim.

Dođite i povjerujte svojim očima i osjećajima!
  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.