Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.


Obavještavamo vas da je dana 25. ožujka 2022. na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.
Javni poziv nalazi se na poveznici:
https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Prilažemo Uputu Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju, kao i obrazac Ponuda smještaja za raseljene osobe. 

Obrazac ponude dostavlja se  lokalnom Stožeru, odnosno za područje Općine Šolta Stožeru civilne zaštite Općine Šolta, na  email: civilnazastita@solta.hr,
poštom na adresu Općina Šolta, Podkuća 8, Grohote, ili osobno predati na Protokol Općine Šolta od ponedjeljka do petka u vremenu od 08-13 sati.

Obrasce također možete ispuniti i predati u uredu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šolta, Grohote, Put brda 2, subotom i nedjeljom u vremenu od 08-14 sati.

Nakon zaprimljenih zahtjeva, Stožer CZ Općine Šolta će u najkraćem mogućem vremenu provesti neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice.


Općina Šolta - Natječaji

Natječaji

Općina Šolta - iTransparentnost

iTransparentnost

Općina Šolta - Službene novine

Službeni glasnici

Općina Šolta - Javna nabava

Javna nabava

Općina Šolta - Proračun

Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

Općina Šolta - Investicijski projekti

Investicijski projekti

Općina Šolta - Natječaji

Natječaji

Općina Šolta - iTransparentnost

iTransparentnost

Općina Šolta - Službene novine

Službeni glasnici

Općina Šolta - Javna nabava

Javna nabava

Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.