KINO MEDITERAN U MASLINICI OD ČETVRTKA DO SUBOTE


Kino Mediteran - pod zvijezdama u Maslinici u Bašti hotela Martinis Marchi ovog vikenda započinje svoja ljetna gostovanja suradnjom Udruge Bočić, HL Dvorca i TZO Šolta pod pokroviteljstvom Općine Šolta i TZ SDŽ, a ne zaboravimo i pomoć KP Basilije, što sve zajedno rezultira zvjezdanim projekcijama u svakom smislu na platou hotela Martinis Marchi.

Uživajte!

Raspored projekcija filmova:

 11.7.24. (Četvrtak)

Plato hotela MM / Maslinica / 21:30

Ulaznica: 5 €

HIT MAN

 Profesor filozofije Gary Johnson život je posvetio proučavanju Kanta i brizi o voljenim mačkama koje je nazvao Id i Ego. Angažiran od strane policije New Orleansa, s vremena na vrijeme pojavljuje se u ulozi plaćenog ubojice na tajnom zadatku s ciljem uhićenja onih koji ga pokušavaju angažirati. Teatralno ispunjava očekivanja svojih osumnjičenika, s često duhovitim kostimima, naglascima i manirima, što ga čini posebno vještim u ovom poslu. Kada susretne ženu koja želi da joj ubojica ubije muža, Gary se zaljubljuje u nju na prvi pogled...

Film je inspiriran novinskim člankom iz 2001. godine, objavljenom u magazinu Texas Monthly, o slučaju policajca Garyja Johnsona koji se pretvarao da je plaćeni ubojica kako bi uhitio one koji bi zatražili njegove usluge.

Kino Mediteran: Gru i Malci 

12.7.24.  (Petak)

Plato hotela MM / Maslinica / 21:00

Ulaznica: 5 €

Gru i Lucy i njihove djevojke — Margo, Edith i Agnes – pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua Jr., koji namjerava mučiti svog oca. Gru se suočava s novim neprijateljem Maximeom Le Malom i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini, a obitelj je prisiljena pobjeći.


13.7.24. (Subota)

Plato hotela MM / Maslinica / 21:30 h

Ulaznica: 5 €

DVA FILMA I JEDNA ULAZNICA 

HIT FILM VELJKA I MILIVOJA POPOVIĆA PO KNJIZI TISJE KLJAKOVIĆ BRAIĆ - U MALU JE UŠA ĐAVA

13'' 37''''

Pobjednik FMFS - Ovaj animirani film odlikuje originalna animacija koja se naslanja na već stilski prepoznatljive ilustracije autorice predloška Tisje Kljaković Braić, no ono gdje briljira je humor vjerno uronjen u podneblje, topli i dirljivi odnosi među likovima i vješto portretiranje duha vremena Splita, sada već možemo to tako reći nekih davnih i pomalo zaboravljenih osamdesetih godina prošlog stoljeća. Film isprepliće osobno, ali i autentično povijesno svjedočanstvo u kojem se mogu prepoznati i ogledati čitave generacije gledatelja, što mu ujedno daje i univerzalnu vrijednost.

FILM "RAJ" ENRICO MARIA ARTALE

Enrico Maria Artale

1h 46m - IT

Julio ima 40 godina i još uvijek živi s majkom. Majka mu je kao mlada trudna cura bila prisiljena napustiti rodnu Kolumbiju, a danas je neovisna i temperamentna žena s kojom Julio ima kompliciran odnos - pun ljubavi, no istovremeno zagušujuć i opresivan. Jako su povezani, pa čak i rade zajedno kao krijumčari droge za lokalnog dilera. Kada im u život uđe mlada Kolumbijka s kojom moraju organizirati sljedeći prijenos droge, njihova će se svakodnevnica ozbiljno uzdrmati.

Dinamična obiteljska drama o kompleksnom odnosu majke i sina premijerno je prikazana na filmskom festivalu u Veneciji, gdje je dobila nagrade za najbolju žensku ulogu i najbolji scenarij, kao i nagradu žirija mladih za najbolji film.


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.