Kino pod zvijezdama u Maslinici


U Maslinici Kino pod zvijezdama počinje ovog četvrtka 7.7.2022. u organizaciji Udruge Bočić i partnera!

Možete pogledati:

🔹️ 7.7.2022. (ČETVRTAK) *21.30*- THOR Ljubav i grom (premijera)

🔹️8.7.2022. (PETAK) *21.00*- Malci 2 Kako je Gru postao Gru (sink*)

🔹️9.7.2022.(SUBOTA) *21.30*- Baci se na pod (hrvatski film)


Cijena ulaznice je 25 kn!


7.7. Thor: Ljubav i grom

U novom Marvelovom blockbusteru koji donosi redatelj Taika Waititi, Thor će se naći na najtežem putovanju do sada - u potrazi za unutranjim mirom. Njegovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova. Thor će morati potražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja - na Thorovo iznenađenje - neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete, i zaustave ga prije nego što bude prekasno.

8.7. Malci2: Kako je Gru postao Gru

Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ...... Malcima.

Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.

9.7.2022.  Baci se na pod

Radnja ove intimne drame prati posljednje trenutke zafrkancije, nježnosti i apsurda prije rastanka jedne obitelji. Dok se roditelji bave zamjeranjima i prebacivanjem krivnje, šestogodišnji sin svoj svijet gradi kroz igru. U filmu se isti događaj prikazuje iz tri različite perspektive, tako da gledatelj postupno upoznaje osobne istine svakog člana obitelji. Supruga igra Goran Bogdan, jedan od najistaknutijih glumaca svoje generacije, dok sina Igora tumači debitant Bruno Frketić Bajić. U ulozi tetke pojavljuje se Lee Delong, američko-francuska glumica, učiteljica glume, redateljica, spisateljica i voditeljica radionica kazališnog klauna. Nina Violić potpisuje film kao scenaristica i redateljica te u njemu tumači jednu od glavnih uloga.

Nina Violić cijenjena je i nagrađivana hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica te prvakinja drame HNK u Zagrebu. Scenaristica je i redateljica dva zapažena kratkometražna igrana filma: Odvajanje (2014) i Janje (2019), koji je svoju međunarodnu premijeru imao na BFI London Film Festivalu.


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.