Kino projekcije pod zvijezdama u Maslinici


Kino Mediteran se i ovog ljeta vraća na Šoltu, u Maslinicu u partnerstvu s Udrugom Bočić i u suradnji sa Općinom Šolta, Turističkom zajednicom Općine Šolta, Martinis Marchi i YachtCroatiaMagazine.

Projekcije se održavaju u 3 dvodnevna gostovanja na platou Hotela Martinis Marchi. Prilikom održavanja projekcija poštovat će se aktualne epidemiološke mjere.

Cijena ulaznica je 25 kuna, a prodaja pola sata prije početka projekcije na ulazu u kino.

Datumi gostovanja su:

23. i 24. srpnja

13. i 14. kolovoza.

23. srpnja (petak) u 21:00 bit će prikazan crtani film:

Tvornica snova - SINK

Kim Hagen Jensen

Danska / 81'' / 2020.

Čudesno inventivna, inteligentna i zabavna priča koja ima puno toga za reći o obitelji, ali i magiji snova. Jedan od onih filmova koji jednako oduševljavaju i roditelje i djecu.

Minnin se život preokrenuo naglavačke kada joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je radi toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice i kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi. Minna mora posljednji put ući u svijet snova kako bi se suočila s onima koje je sama stvorila i kako bi spasila Jenny i svoju novu obitelj.


Subota, 24. srpnja 21:30 h:

Luzzu

Alex Camilleri

Malta / 94'' / 2021.

Jesmark je mladi malteški ribar koji uzdržava obitelj ribolovom drvenim brodom naslijeđenim od oca. Sve manji ulovi, nametnute zakonske restrikcije i kompetitivno ribarsko tržište dovode ga do financijske krize koju produbljuju neočekivani izdaci za zdravlje novorođenog sina. Očajnički želeći financijski osigurati obitelji, Jesmark ulazi u svijet ilegalnog ribolova okrećući leđa generacijama ribarske tradicije. Luzzu je prvi malteški film ikada prikazan na platnu velikog festivala, Sundance Film Festivala, a glavnu ulogu tumači naturščik Jesmark Scicluna koji je za svoju impresivnu glumačku izvedbu nagrađen.


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.