Kup u udičarenju 2019.


7. rujna na Šolti je održan Kup u udičarenju u organizaciji PŠRD-a „Pelegrin“ iz Stomorske. Od prijavljenih 40 brodica, 29 ih je isplovilo tog jutra, jer se napeto pratila prognoza tijekom cijelog tjedna zbog najave nestabilnog vemena, no sreća je poslužila strastvene ribolovce. Nakon dobrodošlice na rivi u Stomorskoj, brodice su isplovile. Zona ribolova je bila u akvatoriju između Tankog rata od Nečujma do Tankog rata od Gornje Krušice. Po povratku u Stomorsku, slijedilo je vaganje ribe.

Najveću ribu – pica od 63 dkg ulovio je Tomislav Nonculović, dok je u ukupnom poretku 1. i 2. mjesto pripalo Maslinici, a 3. mjesto Stomorskoj, točnije Braci Delinu i Slavku Banovcu.

1. mjesto osvojili su iskusni, strastveni i nagrađivani ribolovac Joško Radman i njegova kćer Nikolina, koji su dobro uhodan pobjednički tim.

Natjecatelji i domaćini su uživali u ukusnom ručku nakon natjecateljskog dijela te se izvrsno zabavili uz pjesmu sastava Sotto Voce.

Sudac Špiro Perasović istaknuo je kako lijepo što se održavaju ovakva natjecanja, no pretežno su samo stariji natjecatelji ti koji aktivno sudjeluju te je pozvao sve mlade ribolovce da se pridruže i zajedno uživaju u ovakvom natjecanju te mu osiguraju budućnost.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.