"Mala škola naive" - likovne radionice i nastup mladog glazbenika


U dvoru Bratske kuće u Grohotama otvorena je "Mala škola naive", likovne radionice, koje se održavaju se od petka, 21. kolovoza, do nedjelje 23. kolovoza, a prijave su još otvorene. Još danas imate priliku prijaviti se na radionice i uživati u umjetnosti, boji, slikanju, novim znanjima. Umjetnički voditelj je Vicko Buktenica, naš slikar naivne umjetnosti, uz gospodina Zlatka Štrfičeka, renomiranog slikara hlebinske naivne umjetnosti, koji prezentira rad hlebinske naivne umjetnosti na staklu. Ove godine u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama organizirane su radionice, a likovna kolonija je odgođena, no ono što je najvažnije, najmlađi stječu znanja o nasljeđu Eugena Buktenice-Đenka i pritom bekrajno uživaju, a na njima svijet ostaje.

U galeriji je otvorna izložba „Hlebinska naivna umjetnost na Šolti“ renomiranog sljedbenika hlebinske naivne škole, gospodina Zlatka Štrfičeka, o čemu smo više pisali u ranijim objavama, no podsjećamo da ovu sjajnu i nesvakidašnju izložbu možete vidjeti do 30. kolovoza u vremenu od 9-11 te od 18-21 sat, svaki dan.

Ivan Prvinić, madi talentirani glazbenik, učenik glazbene škole Josip Hatze, nastupio je u galeriji Bratske kuće u Grohotama i oduševio svih svjim izvedbama klasičnih djela. Sigurno ćemo ga još imati prilike slušati i uživati u njegovim sjajnim izvedbama.

Danas, 23. kolovoza, po završetku radionica, oko 20 sati, nastupit će glazbeni sastav Sotto Voce.

Donosimo djelić atmosfere, a više možete vidjeti na našim društvenim mrežama.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.