Mjesec hrvatske knjige u Knjižnici Grohote


U okviru manifestacije Mjesec hrvatske knjige (15.10. – 15.11.) GKMM Knjižnica Grohote tradicionalno organizira kviz za poticanje poznavanja otočne povijesti, kulture i jezika pod nazivom Boduli i škoj - ka lupar i škrapa koji će se održati u razdoblju od 15. listopada do 2. studenog 2019. Tema kviza vezana je uz središnju temu MHK. 

U ritmu čitanja! moto je ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige (15.10. – 15.11.) posvećenog glazbi. Kviz je namijenjen svim zainteresiranim sudionicima, neovisno o dobi. Pokrovitelj nagrade je Općina Šolta, a nagrada je vrlo vrijedna monografija “Govori otoka Šolte” autora doc. dr. sc. Filipa Galovića.

U sklopu ove manifestacije možete od 15. listopada do 7. studenog pogledati “U ritmu otočne poetičnosti” – izložbu uglazbljenih stihova otočnih autora.

Glazba kao tema manifestacije odabrana je u godini 200. obljetnice rođenja Vatroslava Lisinskog, ali i zato što se glazba i pisana riječ isprepliću na razne načine.

Pratite naše mrežne stranice i GKMM I posjetite Knjižnicu Grohote, jer će biti još uzbudljivih događanja tijekom Mjeseca hrvatske knjige.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.