''Na parove razbroj s'' glumačke družine Histrion na Šolti osvojila publiku


U Općinskom dvoru jučer je održana predstava Na parove razbroj s’ glumačke družine Histrion.

I bila je spektakularna.

Koliko, osjetila je publika. Možete pročitati recenzije i sadržaj u bespućima interneta, možda ste i prije gledali Hrvoja Klobučara i Anamariju Percaić, no vjerujte na riječ, ništa vas od toga ne može pripremiti dok ih gledate na sceni, na djelu.

Nasmijat će vas do suza možda je konstukcija koja bi se upotrijebila da pobliže opišemo sadržaj koji su nam donijeli u ovoj predstavi dobrog scenarija, režije, glazbe. Autor kreira sadržaj, no oni ga iznose i sukreiraju na takav sjajan način da to uistinu morate doživjeti.

Predstava inače sadrži četiri price o četiri različita para i donosi kroz humor prikaz onoga što vas čeka u potrazi za ljubavlju, najblaže rečeno. Četiri slike života, iako smo vidjeli tri, četiri presjeka odnosa, a peta prisutna na sceni je njihova interakcija i improvizacija, moć transformacije, dovitljivost, vibra i beskrajno dobar, dubok, a lak humor. 

I ako vas nije lako nasmijati, podleći ćete njihovom šarmu i sjajnoj energiji koja vlada među njima. Da, oni su inače par u životu i možda to pridonosi toj sjajnoj komunikaciji, kao i interakcija, prema njihovim riječima sa sjajnom šoltanskom publikom koja reagira na njihovu odličnu glumu, vibrantni prikaz potrage za onim pravim i njihovu međusobnu podršku i energiju!

Lice će vas boljeti od smijeha i duboki trbušni mišići za koje možda niste ni znali da s utu, no ono što ćete ponijeti sa sobom je pozitivna energija, vjera u dobro i ljubav, a tako i moć iscjeljenja dobrog humoral te nevjerojatna lakoća postojanja.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.