Načelnik predao vlast!


6. veljače u popodnevnim satima neobični mali ljudi ušetali su u općinsku vijećnicu. Razlog njihova posjeta je bio poziv načelnika, Nikole Cecića Karuzića, koji je, kako je i sam rekao nakon što su izvadili mačeve, bez borbe predao vlast malim maškarama.

U duhovitom i veselom ozračju prošao je posjet novih dužnosnika u čijim je rukama vlast do 25.2.

Kao simbol načelnik im je predao ključ i ponudio svoju pomoć, kao i svojih suradnika kako bi mali dužnosnici mogli realizirati sve svoje ciljeve. Njihovi prvi planovi su zaključati školu, što će vjerojatno realizirati tek od ponedjeljka te žele pizzu. Načelnik, čija je dužnost trenutno u mirovanju do pokladnog utorka, dogovorio je s novim kolegama sastanak i ostvarenje tog plana.

Savjetovao im je i da prvo ispune imovinske kartice.

Predajom vlasti i ključa u ruke novim dužnosnicima, najavljene su karnevalske svečanosti na otoku Šolti.

U subotu 22. veljače , održat će se maskenbal u Grohotama, u Domu kulture, za sve nas Šoltane i naše drage goste. Zabavljat će vas vrlo popularni duo „2Tanjos“, ili po našu "Dvi Tanje", bez kojih ne prolaze manje i veće fešte diljem Dalmacije.

Maskirajte se i plešite dok vas noge drže, a i duže! Zabava uz glazbu uživo bit će još bolja, jer je ulaz slobodan, a čeka vas i bogata lutrija. 23. veljače, u nedjelju u 15:00h, pridružite se u pripremi tradicionalnih makaruna u Domu kulture, ponesite špicu ili jaglu za plest i traveršu. A kad će se izist makarune?

Vrhunac karnevalskih svečanosti bit će na sam pokladni utorak 25. veljače, kada će po običajima mjesta imati karnevalske povorke, koje ćemo najaviti posebno, stoga pratite naše mrežne stranice, kao i društvene mreže za više informacija i za makarune!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.