OBAVIJEST O NAČINU IZDAVANJA PROPUSNICA I KONTAKTI ZA POMOĆ I INFORMIRANJE


Temeljem donesene odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23. ožujka 2020. - Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj - ZABRANJENO JE NAPUŠTANJE MJESTA PREBIVALIŠTA

Napustiti mjesto prebivališta moguće je samo uz specijalnu propusnicu iz nužnih razloga ili za obavljanje nužnih djelatnosti - stupa na snagu od 24.03.2020. u 0:00 sati.
Stoga vas upućujemo da sukladno preporukama i donesenim mjerama ne napuštate svoje domove, a ukoliko morate iz nužnih, odlukom Stožera propisanih razloga napustiti mjesto prebivališta, zatražite izdavanje propusnice na sljedeći način - telefonom 021 646 202 ili putem maila: civilnazastita@solta.hr nekoliko dana prije, a najkasnije dan prije putovanja.

Propusnice možete preuzeti na adresi Šoltanskih žrtava 1 (prostorije KIC-a), od ponedjeljka do petka, u vremenu od 8:00 – 10:00 sati ili u iznimnim i hitnim situacijama – po dogovoru. Osobe koje imaju propusnicu poslodavca ili zdravstvenu propusnicu, molimo da nam se jave na navedene kontakte zbog evidencije.

Uspostavljena je linija za informiranje i pomoć u kriznim situacijama – 021 646 202 i na raspolaganju vam je i e-mail za informiranje i pomoć u kriznim situacijama te za podnošenje zahtjeva za izdavanje propusnice civilnazastita@solta.hr .

Bit će u mjestima dostupne i vidljive, istaknute obavijesti o navedenim kontaktima i važnim informacijama, kako bi bile dostupne baš svima.

Starije i nemoćne osobe koje nemaju nikoga tko bi im obavio kupnju lijekova i namirnica, spojit ćemo s volonterima, u tu svrhu je dostupan navedeni telefon 021 646 202.

Molimo Vas da pratite sve obavijesti na službenim stranicama Općine Šolta, gdje se neprestano i u realnom vremenu ažuriraju i donose nove, provjerene i službene informacije.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.