Obilježavanje obljetnice Boja u Splitskom kanalu, Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje


Udruga veterana Hrvatske ratne mornarice povodom 29. obljetnice oslobođenja Splitskog kanala i akvatorija srednjodalmatinskih otoka položila je vijence I zapalila svijeće na spomen obilježja na otoku Šolti.

Udruga veterana Hrvatske ratne mornarice sa šoltanskom podružnicom već godinama svečano obilježava ovaj najznačajniji povijesni događaj Domovinskog rata u srednjodalmatinskom akvatoriju.

Obilježavanjem ove pomorske bitke, sjećanjem na ove ponosne i teške dane Domovinskog rata, odavanjem počasti svim stradalima u obrani domovine i brojnim drugim aktivnostima, Udruga čuva sjećanja na slogu i snagu hrvatskih branitelja koji su položili svoje živote za domovinu.

Svim pripadnicima postrojbi HRM-a koje su sudjelovale u Boju u Splitskom kanalu, u debokadi Splita i otoka, čestitamo ovaj veliki i svečani dan!

Povodom obljetnice „Boja u splitskom kanalu i razbijanje pomorske blokade Splita i otoka“ te povodom nadolazećeg tužnog Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, koji se obilježava 18. studenoga, predstavnici Općine Šolta, u znak sjećanja i zahvalnosti, položit će vijence i zapaliti svijeće na spomenik žrtvama Domovinskog rata u Grohotama, u parku Đardin - u ponedjeljak, 16.11.2020.godine u 9:00 sati.   Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.