Obraćanje Načelnika Općine Šolta


Dragi mještani otoka Šolte!

U ovom kriznom periodu želim Vam se obratiti kao načelnik Općine, ali prije svega kao sumještanin, susjed i prijatelj.

Zatečeni smo ovom situacijom, svi smo jednako izloženi i ugroženi. Moramo biti prisebni, prihvatiti nastalu situaciju i shvatiti njenu ozbiljnost. Od velike je važnosti pridržavanje naputaka stručnjaka, Nacionalnog stožera, Županijskog, Općinskog stožera i jedinice lokalne samouprave.

 U skladu sa time molim Vas da pratite vijesti, naše obavijesti iz Kriznog stožera otoka Šolte, da se pridržavamo pravila ponašanja , poštujemo razmake, izbjegavamo socijalne kontakte, pazimo na higijenu i sve što preporučuju stručnjaci Nacionalnog stožera. 

Pravila su takva da moramo ostati doma. Molim vas da se pridržavate toga, da budete strpljivi pri odlasku u kupovinu, da pričekate koliko treba i dezinficirate ruke pri ulazu u dućane. Tamo rade naše vrijedne djelatnice koje također imaju svoje domove, obitelj i starije ukućane koje žele zaštititi, a stoje nama svima na usluzi.  

Policija kontrolira, a pomagati će im i komunalno redarstvo, radit će i dalje na kontroli onih koji su u samoizolaciji i upozoravati one koji ne poštuju odluke stožera.

Na kraju želim napomenuti da smo se na području Općine Šolta organizirali i da stariji ljudi ne trebaju bez potrebe izlaziti iz svojih domova po hranu i lijekove. 
Dostupni su dežurni brojevi mobitela 0916532101, 0917959130, 0921481486, na koji uvijek možete nazvati i zatražiti što Vam treba, nemojte se nepotrebno izlagati opasnosti od zaraze.

Ostanimo doma i budimo odgovorni prema sebi, prema svojim obiteljima, prema našim starijima. 

Lijep pozdrav
Načelnik Općine Šolta
Nikola Cecić-Karuzić   Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.