Otvaranje Adventskog šušura


Kako smo ranije najavili, u ovo radosno i prekrasno – adventsko vrijeme, pozivamo vas da u Dvoru Bratske kuće u Grohotama tri vikenda za redom - u petak 6. i subotu 7. prosinca, petak 13. i subotu 14. prosinca te petak 20. i subotu 21. prosinca, budete dijelom Adventskog šušura. Novost je da će finale šoltanskog Adventskog šušura biti u nedjelju, 22. prosinca, no nećemo vam otkriti tko će tada svirati i kuhati za vas i nas.

U prekrasnom ambijentu kužinavat će i pivat naš domaći svit, ove godine na advent ne morate poć u Split. Pod tim motom okupile su se šoltanske udruge i ugostiteljica te ćemo svi zajedno stvoriti blagdansko ozračje u kojem ćete zasigurno uživati!

Ovog petka, 6. Prosinca u 18:00h je otvaranje Adventskog šušura! Kužinaje AK Sulet, a piva Sotto voce. 

U kućici "Pod maslinon", koju smo rezervirali za vrijedne članove AK Suleta ovog petka, a koju će ispunjavati inače mirisi specijaliteta šoltanskih udruga i udruženja, AK Sulet pripremit će mnoštvo slatkih i slanih iznenađenja.

U kućici "Kod Galerije", buffet “Grohote”, koji je dio adventa u stalnom postavu, nudi prave božićne klasike u čaši uz klasičnu priču za osvježenje ili zagrijavanje. 

U subotu, 7. prosinca će u kućici "Pod maslinon" kužinavat članovi KUD-a Šolta koji će prirediti božićno gastro iznenađenje u svom stilu obogaćeno plesom i pjesmom. Djeca se mogu zabaviti od 15 - 17 h u kućici "Kod Galerije" na Dječjem šušuru  svake subote.

Jeste li nogometaš, pjevač, putnik namjernik, vikend posjetitelj ili naš dragi sumještanin, tko god, baš svi su dobrodošli i tu smo za vas petkom i subotom, od 17-21h u Dvoru bratske kuće u Grohotama!

Sva gastro ponuda dostupna je po simboličnim cijenama, a na taj način pomažete rad udruga i njihove humanitarne ciljeve. Svatko ima svoju priču.

Dođite, zabavite se, družite, pjevate i plešite – zajedno oživimo i doživimo čaroliju iščekivanja Božića!

Za više informacija i raspored događanja pratite naše mrežne stranice, kao i mrežne stranice TZ te društvene mreže.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.