Otvorenje izložbe karikatura autorice Tisje Kljaković Braić


U galeriji Bratske kuće u Grohotama sinoć je održano otvorenje izložbe karikatura autorice Tisje Kljaković Braić. 

Izložba je pobudila velik interes među svim generacijama Šoltana. Autorica svojim karikaturama daje prikaz naše svakodnevnice, onako jednostavno, situacije nastale "iz muke", a pršte ljubavlju i humorom. Njene karikature apostrofiraju opća mjesta našeg podneblja i života, odnosa među partnerima, one sitnice koje čine život. Sama Tisja kaže da su nastale „onako iz gluposti“, ali baš jednostavnost i to što pogađaju u sridu, bez ičega suvišnog, je put do srca svih jer su, kako kaže sama autorica, „ljudi toliko željni normalnog“.

Jesu, tome svjedoči uspjeh njenih karikatura, na društvenim mrežama i uživo – po više od 7000 primjeraka prodane knjige karikatura „Oni“, koja po tom pokazatelju ima status bestsellera. Jer se lako čita, dodaje u zafrkanciji autorica. 

Vjerujte, nitko u toj knjizi ne preskače stranice, nego zastane, nasmije se od srca i s guštom ide dalje, a gušt je sve veći. Gđa Željka Alajbeg iz GKMM, ogranka Grohote, nam je rekla više o autoričinu radu i pozadini iz koje su nastale ove karikature te nas uvela u ovu prekrasnu večer, uz simpatične replike same autorice i njenog supruga. Toliko opušteno i lijepo je bilo otvorenje, rekli su prisutni.

Ovim otvorenjem je započeo program ljetnih izložbi u galeriji Bratske kuće.

Izložbu ne možete vidjeti na puno mjesta, ali možete do 15. srpnja 2019. u galeriji Bratske kuće u Grohotama u vremenu od 9-11h te 18-21h svaki dan.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.