Pomoć pogođenima katastrofalnim potresom na području Petrinje, Siska i okolice


U organizaciji Crvenog križa, Općine Šolta i stanovnika otoka Šolte svakog dana od 8-20h možete u prostorijama DVD- Šolta dostaviti higijenske potrepštine, hranu (trajniju - npr. tjestenina, riža, konzervirana hrana... ), maske i ostale nužne potrepštine za stanovnike potresom pogođenih područja kako bismo im bar na ovaj način pomogli. Upute za donacije i popis potrebne pomoći pogođenima potresom koje je objavio Crveni križ nalazi osim gore (na slikama) i ovdje.
Tu se nalaze i detaljne upute na koji sve načine možete pomoći, no i upozorenje za vašu sigurnost, jer sve ide organiziranim putem te se mole svi da ništa ne čine samostalno radi vlastite sigurnosti.

Zbog brojnih upita, iz Crvenog križa pozivaju sve građane koji su voljni volontirati i tako pomoći stradalima, kako je važno pri tome osim da se zbog vlastite sigurnosti i organiziranog djelovanja na terenu, prijave i u bazu volontera, jer će stradalima dugoročno biti potrebna pomoć.

TZO Šolta je pozvala i sve koji su mogućnosti da ponude smještaj onima koji su ostali bez svojih domova uslijed katastrofalnog potresa koji je pogodio Sisak, Petrinju i okolicu - javiti se možete na info@visitsolta.com .


 


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.