Predstava "Poštarska bajka"


U subotu, 2.4.2022. u 10 h, Gradsko kazalište mladih iz Splita izvest će svoju dugovječnu predstavu ''Poštarska bajka'' .

 Ekipa glumaca koju čine Nada Kovačević, Vinko Mihanović i Siniša Novković predstavu će igrati u  Domu kulture u Grohotama.

Predstavu poklanja Općina Šolta mališanima raseljenima pred strahotama rata iz Ukrajine koji su na Šolti sa svojim obiteljima i svojim najmlađim sugrađanima, na incijativu gospodina Damra Mihanovića i ogranka Crvenog križa Šolta.

Dođite na predstavu i produžite druženje na radionici u 11h u GKMM Knjižnici Grohote, koju smo ranije najavili, povodom Međunarodnog dana knjige.

Vidimo se!


Svaki je čovjek jednom bio dijete. I moja mama, i moj tata, i susjed Ðuka, i teta Vera iz dućana, svi su oni jednom bili djeca. I svi su se oni barem jednom htjeli vratiti u djetinjstvo. Ne znam je li njima to pošlo za rukom, ali znam jednu osobu kojoj jest. Ime joj je Kolbaba. I ta moja Kolbaba je poštarica. I ona je jednoga dana krenula na putovanje. Ali nije krenula sama. S njom je putovao i jedan patuljak, ime mu je Brzojavko. Nosili su jedno pismo, pismo prepuno ljubavi i s tim su pismom prešli čitavu kuglu. I dok su putovali, otkrili su što je ljubav. Njih su dvoje postali veliki prijatelji. Jedna poštarica i jedan patuljak. Reći ćete: ovo je bajka i zato je takvo nešto moguće. Ali nije u tome tajna. Svaki je život bajka ako ga gledamo dječjim očima...


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.