Predstava za djecu "Novogodišnji šušur"


Ove nedjelje, 8. prosinca u 11:30h dođite u Dom kulture u Grohotama, bit će veselo i zabavno, zasigurno. Zašto? Održat će se, kao i svake godine, predstava za djecu povodom blagdana sv. Nikole, kojim počinje ovo prekrasno razdoblje.

Mjesec je prosinac. Približavaju se blagdani i Nova Godina. Djeca kao i svake godine čekaju darove i razgovaraju o tome tko je bio dobar a tko nije, jer samo dobra djeca dobijaju darove.

Braco i Seka se prvo posvađaju ali se poslije i pomire. Pojavljuje se mali Krampusić, sin velikog Krampusa koji želi dobiti dar kao i ostala djeca te odluči biti dobar. Tata Krampus (igra ga glumac) se ljuti na sina ali Krampsić ne odustaje od svoje namjere.

U razgovoru sa raspjevanim anđelima Krampusić nauči stvari koje prije nije znao (kako i gdje se rodio Isus, zašto slavimo njegovo rođenje....).

Na kraju se „glavom i bradom“ pojavi Djed Mraz koji pjesmom pozdravi djecu - s njima će se rado fotografirati i podijeliti im poklone!

Dođite i uživajte, mali i veliki, u ovoj divnoj predstavi Z-produkcije pod pokroviteljstvom Općine Šolta, u ovo najljepše doba godine!


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.