Predstavljanje zbirke poezije "Šuti i voli" autorice Viviane Zoković


U ponedjeljak navečer, 17. Kolovoza, u čarobnom ambijentu Dvora Bratske kuće u Grohotama održana je promocija zbirke pjesama “Šuti i voli” autorice Viviane Zoković, a moderatorica je bila Nataša Jukić, spisateljica i kolumnistica. Autorica je romantičarka, sanjiva, iskrena, sjajna, slojevita duša i umjetnička persona, koja osim što piše, bavi se i glumom. No ona je uporna i zabavna i nesvakidašnja mlada, a zrela žena, koja se otvorila i ogolila u svojim zbirkama, dajući se drugima kako bi im njene proživljene emocije pomogle bar jednoj osobi koja je ranjena, koja proživljava ono što je i ona sama proživjela. Njeni stihovi su bliski i možemo se lako poistovjetiti s njima. A čarobni su, vjerujte. U blagoj ljetnoj noći, naježit ćete se, no na pozitivan način, prožet će vas bol i oprost proizašli iz Vivianina pera. Ostaju vam vjera u ljubav i budućnost, mir i zrelost i pozitivna vibra koja lebdi dok slušate stihove i priču kako su nastali. Sjajna je bila i moderatorica, inače spisateljica i kolumnistica Nataša Jukić, koja je ovu nesvakidašnju promociju satkala na čaroban način, istaknuvši suptilno sve što treba da vas dotakne i da saznate sve o Vivianom svijetu i čulnim sličicama koje nas vode i u naše vlastite kutke, sve o njenoj "dovoljnosti" jer je slojevita i posebna, otvorena i takva kakva jest. Sjajne dvije žene, autorice, prijateljice i ovakva potpora kroz suradnju u svijetu riječi i svijetu emocije. Posve zanimljiva je bila i scenografija.

Vivianin svijet i mašta, sjaj i imaginacija, naći će nove puteve izražavanja te će ova umjetnica i žena/djevojčica, koja voli plišane igračke i šljokice, a piše o ljubavi koja je glavni sastojak čarobnih stihova i putova, sigurno nas iznenaditi još brojnim umjetničkim kreacijama i oblicima, bilo riječima ili glumom i jedva čekamo! Jer ona ne posustaje. Daje nama, obogaćujući time i nas i sebe ide dalje.

Prvu njenu zbirku iz 2017. “Hvala što me nisi volio” možete nabaviti zasad samo direktno kod autorice, preko društvenih mreža, drugu zbirku pjesama “Šuti i voli” i na taj način no i u knjižarama i putem web-a.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.