Projekcija filma "Ljubav oko svijeta" i gostovanje autora Anđele i Davora Rostuhar


Premijera dokumentarnog filma "Ljubav oko svijeta" Anđele i Davora Rostuhara u Dvor Bratske kuće u Grohotama stiže u petak, 20.8.2021. u 21:00 h uz gostovanje redateljskog para!

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, dokumentarac nam prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna i kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Film je nastao kada su bračni par Anđela i Davor svoj medeni mjesec pretvorili u medenu godinu i u istraživanje koje se protegnulo na više od dvije stotine ljudi kojima su postavljali isti set pitanja o ljubavi i njezinom značenju. Intervjui se isprepleteni impresivnim zračnim snimkama krajolika te usporenim snimkama raznih običaja, rituala zavođenja i interakcija između parova koji daju širi kontekst našim protagonistima.

Svoju hrvatsku premijeru film je imao na ZagrebDoxu na kojem je osvojio i nagradu publike. Šoltanska premijera organizira se u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Šolta.

Broj mjesta je ograničen, a ulaz slobodan.


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.