Projekcije filmova kao uvod u vikend


Film "Sitne ribe"

U četvrtak 05. rujna 2019. god. Kino Mediteran kao dio projekta Klaritac kulture "SU-OL-TA" prikazuje projekciju Talijanskog filma "Sitne ribe", pridružite nam se u 21:00 sati u Općinskom dvoru u Grohotama.

Kao portret jedne generacije u stanju stalnog sukoba, film prati bandu napuljskih dječaka uključenih u ulični rat od strane Camorre. Skupina 15-godišnjaka bez nade u sutra ne boji se zatvora ni smrti. U svijetu bez budućnosti, važni su im jedino opstanak, novac i moć: žele puno zaraditi, nositi dizajnersku odjeću, imati nove skutere. Vođa skupine, Nicola, dobro zna pravila posla: da bi zaista upao u igru i svoju bandu doveo do vrha, mora izazvati jednog od starih mafijaških šefova… Film je adaptacija romana „Paranza dei bambini“ kontroverznog napolitanskog autora Roberta Saviana, koji zbog svojih knjiga o Camorri živi pod policijskom zaštitom, a glumačku skupinu čine amateri, stanovnici Napulja.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Animirani film "Gordon i Paddy"

Pridružite nam se i na zadnjoj projekciji pod zvijezdama našeg Kino Mediterana, švedski animirani film "Gordon i Paddy" za naše najmlađe, u sklopu projekta Klaritac kulture "SU-OL-TA", u petak 06.09.2019. godine u 20:30 sati u Općinskom dvoru u Grohotama!

Topla i poučna priča o prijateljstvu premijerno prikazana na Berlin Film Festivalu. 

Šef policijske uprave, žabac Gordon, sprema se za mirovinu i mora pronaći novog pomoćnika koji će ga zamijeniti. Pametna mišica odličnoga njuha Paddy čini se kao idealan kandidat. Zajedno pokušavaju riješiti Gordonov posljednji slučaj, misteriju nestalih lješnjaka koju je prijavila lokalna vjeverica. Je li ih možda uzela lukava lisica? Gordon i Paddy će uskoro saznati.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.