Projekt "OPGovi Hrvatske"


Dostavljamo Vam priopćenje vezano za projekt "OPGovi  Hrvatske", a kojeg provodi udruga Inovativni projekti iz Rijeke i Hrvatska zajednica županija: 

Radi se o web platformi kojoj je za cilj obuhvatiti svih 162.966 OPG-ova  na području 20 županija i Grada Zagreba. Na njoj sustavno radimo proteklih godinu dana, a možete ju pregledati na sljedećoj poveznici: www.opgovi.hr
Temeljna svrha ove platforme je samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG. Nažalost, velika većina OPG-ova ne posjeduje vlastitu web stranicu putem koje bi na osobniji način predstavila rad svoje obitelji. Sada će to moći napraviti. 
Od dodatnog sadržaja na platformi moći će se pronaći aktualni natječaji od lokalne, preko regionalne i nacionalne pa sve do europske razine. Nadalje, u info kutku će biti svi relevantni dokumenti za OPG-ove, a odnose se na osnivanje, izvještavanje, umrežavanje i slično. Ukratko - polazišno i centralno mjesto svih hrvatskih OPG-ova. 
Što se tiče korisnika njihovih usluga, tj. svih građana, oni će jednostavno prema županijama, gradovima, općinama i kategorijama moći pretraživati platformu kako se ona bude nadopunjavala. Također, bitno je za napomenuti da mi nećemo unositi samostalno podatke o OPG-ovima. Ipak, radi se o osobnim podatcima, a svrha platforme je da svako gospodarstvo samostalno izrađuje i uređuje svoju stranicu koju na koncu može istaknuti i na vizitkama. Primjera radi, objavili smo po jedan OPG iz svake županije, a oni su bili finalisti izbora najboljeg OPG-a "Zlata vrijedan" 2019. godine. 

U prilogu Vam dostavljamo: 
1. Obavijest
2. Upute za registraciju OPG-a 
3. Prikaz primjera web stranice OPG-a na različitim uređajima 
4. logotip projekta 

Za kraj bi napomenuli da se radi o neprofitnom projektu dviju 
neprofitnih organizacija, odnosno da je on u potpunosti besplatan za sve korisnike. 

Zvonko Bumber, voditelj projekta 
Udruga "Inovativni projekti" (INO-PRO) 
Kampanja 21, Rijeka 
www.ino-pro.hr
;  info@ino-pro.hr
0
981649779


Posjetite i web platformu LAGa · FLAGa ŠKOJI  na ovu temu http://www.lag-skoji.hr/korisno/jednistvena-web-platforma-_poziv/Općina Šolta - Natječaji

Natječaji

Općina Šolta - iTransparentnost

iTransparentnost

Općina Šolta - Službene novine

Službeni glasnici

Općina Šolta - Javna nabava

Javna nabava

Općina Šolta - Proračun

Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

Općina Šolta - Investicijski projekti

Investicijski projekti

Općina Šolta - Natječaji

Natječaji

Općina Šolta - iTransparentnost

iTransparentnost

Općina Šolta - Službene novine

Službeni glasnici

Općina Šolta - Javna nabava

Javna nabava

Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.