Radionice i predavanja u Domu kulture o upotrebi nusproizvoda komine od masline


Javna ustanova RERA SD u suradnji s Općinom Šolta i udrugom Zlatna Šoltanka organizirala je radionicu u petak, 18. rujna 2020. u Domu kulture u Grohotama, u sklopu projekta CIRCE2020 (Expansion of the CIRcular Economy concept in the Central Europe local productive districts) Programa transnacionalne suradnje INTERREG Središnja Europa 2014.-2020.

Javna ustanova RERA S.D. u suradnji sa Općinom Šolta i Udrugom Zlatna Šoltanka organizirala je ovu radionicu kako bi gospodarstvenike i ostale dionike informirala i educirala o kružnom gospodarstvu kao ekonomskom modelu koji osigurava održivo gospodarenje resursima i produžavanje životnog vijeka materijala i proizvoda.

Prisutne je pozdravio načelnik Općine Šolta, gospodin Nikola Cecić Karuzić i gospodin Ivo Benzon, savjetnik u javnoj ustanovi RERA, a predavanja su održali doc. dr. sc. Ivo Andrić s Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije te doc. dr. sc. Ivica Ljubenkov s Prirodno-matematičkog fakulteta u Splitu.

Nazočni su imali priliku čuti više o upotrebi nusproizvoda komine od masline, a vrijeme su izdvojili i za raspravu i individualna savjetovanja.
  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.