Šoltansko kulturno ljeto


Koncertom izvrsnog Splitskog mandolinskog kvarteta u ivanjskoj noći, 23. lipnja, ponešto drugačijim izdanjem tradicionalne fešte užežin svetoga Ivana, započelo je Šoltansko kulturno ljeto.

Općina Šolta je u organizaciji s Turističkom zajednicom i Kulturno-informativnim centrom te šoltanskim udrugama pripremila nešto skromniji, no zanimljiv i raznovrstan, s daškom svježine, kulturno-zabavni program u kojem ćemo moći uživati u ljetnim noćima.

U ovim izazovnim vremenima, kada trebamo čuvati sebe i druge i pridržavati se svih mjera kako bismo to i ostvarili, pred nama su dani kada trebamo uživati u konzumaciji kulturno-zabavnih sadržaja i ljetu, svemu što nam život pruža, no na odgovoran način. Stoga smo i mi pri organizaciji manifestacija pazili da je sve u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama.

Na rasporedu možete naći predstave, koncerte, izložbe, književne večeri, kao i plesne, no i filmske projekcije. Tko su izvođači i kada će do svog čarobnog umjetničkog svijeta podijeliti s vama, možete provjeriti na mrežnim stranicama TZO Šolte, a bit će dostupno i na društvenim mrežama KIC-a najave i tjedni pregledi, kao i kakva je bila atmosfera na pojedinim događanjima.

Dio omiljenih i poznatih događanja uveselit će vas i ovog ljeta, kao što je Ljetni karneval u Stomorskoj, Opera u ljetnoj noći u izvedbi naše drage Mie Domaćine, program ljetnih izložbi u suradnji s udrugom Šoltaart, likovna kolonija „Putevima naive - Eugenu u čast“ u nešto drugačijem izdanju, koncerti na Vrklini i u amfiteatru u Maslinici, predstave AK Suleta i gostiju, koncerti ŠGZ-a Olinta, nastupi Čuvita i KUD-a Šolta, nastupi Sotto Voce po mjestima, ali i koncert klape Šufit, projekcije Kina Mediteran na novoj lokaciji – u bašti hotela Martinis Marchi, cjelovečernji glazbeno-plesni show Cabaret a la carte, predstavljanje 29. broja časopisa Bašćina - ususret četvrtom desetljeću, književna večer s autoricom Vivianom Zoković, glazbeni nastupi Andre i Andree, jazz koncerti i što sve još - provjerite sami, dođite i uživajte.

Program je podložan promjenama, a ažurira se pravovremeno.

Šoltansko kulturno ljeto je tu za vas - vidimo se!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.