Adventski šušur oduševio je Šoltane i goste!


Adventski šušur oduševio je Šoltane i goste, već prva tri dana posjećenost je bila izvrsna, sadržaj još bolji, kako sami posjetitelji i njihovi osmjesi kažu, a spiza - izvrsna! Glazbeni gosti oduševili su i zagrijali svih, kao i ponuda kućica. Kuvalo se i pivalo, zabavilo i nasmijalo. Srca puna!
Lovačka udruga Šolta u petak je spremala vepra, a klapa Šufit otvorila je svojim koncertom Adventski šušur. KUD Šolta od rana jutra je u svojim loncima kuhala fažol u subotu, kada su zapjevala Dva Tenora i klapa Čuvite u međuvremenu. DJ Josip Štrbić zagrijao je svojim programom svih, tako da pauze nema, a nastupa i danas.  Jučer je okupljene zabavljao VIS Sotto Voce, dok su svojim slasticama oduševile Rusmarinke. 

U ime Lovačke udruge Šolta, koja također u godini pred nama slavi 100. rođendan, predsjednik Roberto Kalebić upalio je 4. adventsku svijeću koja simbolizira ljubav.

Nedjeljno jutro pak bilo je šareno i vrlo energično. Dječja božićna utrka u organizaciji MNK Maslinice, KIC-a Šolta i Općiine Šolta, pod motom: "Sportom protiv korone" ostavit će predivne uspomene!

 Gosti su ove godine osim iz Splita, zbog Adventa "potegli" i iz Slovenije!

O Šoltanskom Adventu je izvjestila i Slobodna Dalmacija, a koji nisu čitali, čuli su na radiju. Šušuramo i dalje, od 17 h svakim danom, a na Badnjak u dnevnom điru.

Za više detalja, pogledajte društvene mreže KIC-a otoka Šolte i Turističke zajednice otoka Šolte. Cijeli raspored događanja možete pronaći ovdje.


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.