Drugi Adventski Vikend


Nastavljamo adventski program Čudesnog Šoltanskog Adventa, u petak 8.12. očekuju vas na kućicama KUD Šolta i tim "Pasarela", a za glazbeni ugođaj pobrinut će se Dva Tenora - Saša & Max pjevajući božićne hitove u pop izvedbi, a slijedi DJ Program.

KIC Šolta & Udruga Osmijeh organiziraju Treću Šoltansku Božićnu utrku. Dođite podržati najmlađe u natjecanju i navijati, bit će muzike i ... pa dođite i provjerite sami - u subotu - 9.12. u 16:00 h (zbog najave iznimno lošeg vremena u nedjelju).

Udruga Osmijeh ove subote, 9.12. sprema gastro iznenađenja, no i brojna druga pa svakako posjetite njihove kućice i podržite rad udruge koja nesebično pomaže našim najmlađim sugrađanima da dobiju potrebne terapije nadomak svog doma!

No, to nije sve, tu je i Udruga Rusmarin čije delicije čekamo cijele godine, a za glazbeni dio večeri je zadužen je DUO: Eli Žuvela& Joško Bakić, DJ, no možda i još pokoje iznenađenje!

A u nedjelju, drugu Adventsku svijeću pali ŠRD Koralj, koje ove godine slavi 50 godina djelovanaj, pa nam se pridružite!

Navratatite svakako, uživat ćete!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.