Drugi vikend Adventskog šušura


Odjeknula je vijest o šoltanskom Adventskom šušuru i svi su se sjajno zabavili! Pred nama je drugi vikend predblagdanskog vremena u kojem ćemo šušurat zajedno.

U kućici „Pod Maslinon“ na blagdan svete Lucije, u petak 13. očekuje nas skupina mladih šoltanskih mama koje kužinaju pod imenom Baby boomers. Mlade su, prekrasne, zabavne i originalne, no što se krčka u njihovim loncima? Ne pogađajte s puta po mirisu, nego dođite u dvor Bratske kuće! Možete poćirit’ i kušat’ već od 17:00 h. Sve što probate s njihova jelovnika, izravno je pomoglo njihovom cilju. O čemu je riječ?

Dječjem igralištu do boćališta u Grohotama potrebna je antistres podloga za sigurniju dječju igru. Svojim delicijama one će je pokušati osigurati, a sigurni smo da će uspjeti ako ih svi podržimo i pritom uživamo u delicijama! Prstohvat dobre volje, nekoliko žlica druženja, šalica potpore, sve promiješati i zaliti pjesmom – to je recept za uspjeh. Dok nam fine slastice šoltanskog adventa nalaze put do želudca i griju nam dušu, Sotto voce će sve dodatno začiniti i uljepšati svojom pjesmom – pjevaju nam od 18:00 h.

U kućici „Kod Galerije“ buffet Grohote priprema uz klasičnu ponudu za osvježenje ili zagrijavanje i mnoštvo božićnih iznenađenja u čaši i na tanjuru, kako u petak, tako i u subotu jer su u stalnom adventskom postavu.

U subotu 14. prosinca, kućica buffeta Grohote otvara svoja božićna vrata malo ranije – od 15 do 17 sati za najmlađe Šoltane i njihove male goste pripremaju Dječji Adventski Koktel Party, stoga uranite i uživajte!

U subotu će u kućici „Pod Maslinon“ kužinavat’ naše drage Stomorčanke iz udruge Rusmarin, koje već godinama naprave naše izložbe, koncerte, promocije, obljetnice, ma velik broj društvenih događanja ukusnijima i nezaboravnima, i zasukat će opet svoje rukave i u slanom i slatkom zimskom izdanju čaroliju svoje kužine donijeti na Advent. Razveselite se lipima bokunima i guštajte u veselom društvu naših dragih dama!

Dok uživate u delicijama na jednoj od naših kućica, za prigodnu glazbu će se pobrinuti naš mladi dragi sumještanin, DJ Josip od 18:00 h.

Jeste li već čuli za šoltanski Adventski šušur ili ste putnik namjernik, vikend posjetitelj ili naš dragi sumještanin, tko god, baš svi su dobrodošli i tu smo za vas petkom i subotom, od 17 - 21 h u Dvoru bratske kuće u Grohotama na Adventskom šušuru u organizaciji Općine Šolta, Turističke zajednice Općine Šolta i Kulturno-informativnog centra otoka Šolte. Posebne zahvale svim udrugama, mjesnom odboru Grohote i Rogač te KP "Basilija", koji su svesrdno pomogli u ostvarenju adventske čarolije na našem otoku!

Sva gastro ponuda dostupna je po simboličnim cijenama, a na taj način pomažete rad udruga i njihove humanitarne ciljeve. Svatko ima svoju priču

Dođite, zabavite se, družite, pjevate i plešite – zajedno oživimo i doživimo čaroliju iščekivanja Božića!

Za više informacija i raspored događanja pratite naše mrežne stranice, kao i mrežne stranice TZ te društvene mreže.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.