Načelnik održao radni sastanak s načelnikom Policijske uprave splitsko-dalmatinske


U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, danas, 02. svibnja 2023.godine, načelnik Nikola Cecić Karuzić se susreo s načelnikom policijske uprave Slobodanom Marendićem. Jedan od razloga za sastanak je dobra suradnja općine i policije, ali i činjenica da se nalazimo na početku turističke sezone. Na sastanku je bio i načelnik Prve policijske postaje Split Hrvoje Boban.

Naime, otok Šolta kada su policijski poslovi u pitanju, pripada nadležnosti Prve policijske postaje Split, koja na Šolti ima svoju ispostavu. Suradnja policije i općine je uvijek bila na dobroj razini, međusobno uvažavajući specifičnosti problematike otoka, ali i činjenicu da se i Šolta, koja je prvenstveno bila vikend destinacija domaćinima i njihovim gostima, pretvorila u atraktivnu turističku destinaciju koja svakodnevno postaje sve zanimljivija stranim gostima.

Uz svakodnevnu nazočnost policije, dogovorena je i mogućnost da se po potrebni, na Šolti, u službenim prostorijama obavljaju i upravni poslovi, što će dodatno olakšati život stanovnika koji radi obavljanja te vrste poslova neće morati ići u Split.

S obzirom na dosadašnju uspješnu suradnju, Općina Šolta odlučila se za donaciju osam kompjutora koji će služiti djelatnicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske za brže i bolje obavljanje poslova. Nakon provedene pravne procedure, danas je u policijskoj upravi zaključen i pisani sporazum o zaprimljenoj donaciji.

Načelnik Slobodan Marendić zahvalio se općini Šolta i načelniku Nikoli Cecić-Karuziću na činjenici da su na ovaj način pomogli u nabavci opreme koja nam je potrebna za svakodnevno obavljanje poslova.

 

Izvor: PU splitsko-dalmatinska


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.