Obavijest Stožera CZ Općine Šolta od 22. travnja 2021.


Stožer civilne zaštite Općine Šolta ovim putem apelira na sve stanovnike otoka i sve osobe koje borave na otoku Šolti da poštuju nužne propisane epidemiološke mjere s ciljem sprječavanja širenja prijenosa bolesti COVID-19, a s obzirom na sve veći porast oboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji te da se mjera sve manje pridržava!

Mole se svi da nose maske u javnim ustanovama, trgovinama, javnom prijevozu – u autobusima i u trajektima, da drže obvezni razmak – 2m u zatvorenim i 1.5m na otvorenim prostorima, održavaju redovito higijenu ruku te da se ne okupljaju nepotrebno !

Podsjećamo da su s obzirom na epidemiološku situaciju i mogući prijenos bolesti COVID-19, sve osobe na području Republike Hrvatske obvezne pridržavati se stroge mjere fizičkog distanciranja, svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te nužnih epidemioloških mjera!

Stožer CZ Republike Hrvatske donio je odluku kojom je propisao mjere kojih smo se svi dužni pridržavati!

Na Šoltu redovito, na tjednoj bazi, stižu doze cjepiva. Stožer CZ Općine Šolta i načelnik Općine Šolta ovim putem žele zahvaliti ordinaciji dr. Brajičić što sustavno i posvećeno pridonosi realizaciji plana cijepljenja, bez stvaranja nepotrebnih gužvi, čime se i ostvaruje sprječavanje širenja prijenosa bolesti COVID-19 i zaštita zdravlja svih građana na području otoka Šolte.

Dosad je ukupno cijepljeno oko 300 osoba.
Ovim putem se pozivaju svi koji dosad još nisu, a žele, da se predbilježe za cijepljenje, kako bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje drugih. Podsjećamo sve stanovnike otoka Šolte da se mogu prijaviti za cijepljenje na mail: cijepljenje.solta@gmail.com ili na telefon 021/ 654 373.

Za provođenje cijepljenja uspostavljen je jedinstveni punkt za sve građane na području otoka Šolte (kod dr. Senke Brajičić).  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.