Predstava za djecu "Dobro se dobrim vraća"


Interaktivni mjuzikl za djecu koji govori o dobrim djelima koja od malena treba činiti jedni drugima bit će uprizoren u Općinskom dvoru, u subotu 28. 8. 2021. u 18 h (u slučaju kiše održat će se u Domu kulture u Grohotama). Riječ je o lutkarskom mjuziklu Produkcije Z iza koje stoji Ivo Lesić kao skladatelj, redatelj, izvršni i glazbeni producent. Priču za predstavu „Dobro se dobrim vraća“ je napisao Duško Mucalo.

Radnja se odvija u Jadranskom moru među ribicama, a govori o tome da oni što su u početku izgledali drugačiji od nas, postanu pravi iskreni prijatelji. Tolerancija i međusobno poštovanje pobijede sve predrasude, a svako dobro djelo dobrim se djelom vrati.  Jedan bakalar u ovoj priči je glavna zvijezda, a u početku je samo riba koju nitko ne poznaje i prema kojoj svi iskazuju nepovjerenje, samo zato što je drukčija od njih. No što se promijeni?

Dođite i saznajte!

Pritom uživajte s najmlađima u ovom interaktivnom i zabavnom te poučnom događanju.

Mjuzikl obiluje cijelim nizom songova, čak njih 18, a popraćena je zanimljivom, veselom i poučnom pričom o dobrim djelima. Dodajmo, kako je ovo 11. lutkarska priča kazališta Produkcija Z koja priređuje predstave za djecu vrtića i osnovnih škola, a svaka njihova priča ima i audio CD


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.