Predstavljanje Virtualnog vodiča otoka Šolte


U suradnji Turističke zajednice otoka Šolte i GKMM Knjižnice Grohote, u Galeriji Bratske kuće u Grohotama, 26. svibnja 2022. predstavljen je Virtualni vodič otoka Šolte i knjige Tomislava Beronića Dopala te Šolta

Kroz interaktivnu aplikaciju VIVOŠ omogućeno je upoznavanje kulturne baštine otoka. Trebate "skinuti" aplikaciju i posjetiti 10 lokacija - na svakoj se prijavite i time ostvarite prigodnu nagradu, iznenađenje ili popust sponzora lokacije - šoltanskih ugostitelja i poduzetnika!

Autor aplikacije, kao i knjige Dopala te Šolta, Tomislav Beronić u suradnji s TZ-om razvio je ovaj virtualni vodič čija je simpatična, lako pamtljiva kratica VIVOŠ.

Dodatna nagrada za oblizak svih lokacija je spomenuta i već vrlo tražena knjiga Dopala te Šolta koja na suptilan i jednostavan način donosi doživljaj otočne povijesti, kulture, gastronomije. 

Željka Alajbeg je na svoj prepoznatljiv, osobit, topao i poseban način predstavljanjem ove knjige koju treba zaslužiti, a ne može se kupiti, dotakla skrivene zakutke našeg srca, koji su zatitrali podsjećajući nas u otkucaju koliko smo blagoslovljeni i sretni jer nas je - dopala Šolta! 

Prisutni su bili i učenici OŠ "Grohote" s nastavnikom informatike Nikolom Repajićem, koji su testirali aplikaciju među prvima.

Znamo da će to osjetiti i oni koju Šoltu tek posjete - aplikacija je namijenjena njima, ali i nama svima!

Uživajte!


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.