Putpisno predavanje Jurice Galića Juke - "Best of"


Pozivamo Vas  u srijedu na putopisno predavanje "Best of" Jurice Galića Juke, gdje ćete moći čuti o najuzbudljivijim trenutcima s njegovih jedinstvenih putovanja, popraćenih fantastičnim fotografijama - Dvor bratske kuće, 6.7.2022. u 21:00 h!

Jurica Galić Juka je hrvatski putopisac, profesionalni fotograf i svjetski putnik iz Splita. Stalni je suradnik kultnog časopisa "Meridijani" i član FIJET-A, najstarijeg svjetskog udruženja putopisnih žurnalista. U fotografiji je osvojio pedesetak svjetskih i nacionalnih nagrada, a na izložbama je samostalno izlagao 13 puta. Za svoja putovanja kaže da su mu poslanje a ne puko prevaljivanje kilometara. Njegov žanr je putopisna i dokumentarna fotografija, a omiljene teme su portreti, ulica, pejzaž i ostaci drevnih civilizacija.

Putuje odavno, ali od 2012. profesionalno, pa je ovo predavanje nazvano "Best of" ujedno i jubilarno. I neće se više nikada ponoviti.

Proputovao je oko 70 država svijeta pa ovom prilikom možete uživati u najzanimljivijim destinacijama koje je posjetio poput: Uskršnjeg otoka (Čile), mjesta nuklearne katastrofe Černobil (Ukrajina) , jedne od najvećih špilja Hang En (Vijetnam) , pustinje Atacama (Čile) , Ceste smrti (Bolivija), festivala na jezeru Inle (Myanmar), Dugine planine (Peru), Angkor Wata (Kambodža), Varanasija (Indija) i mega teme – drevne civilizacije!

Uživajte u najboljih 300 fotografija ovog nagrađivanog fotografa, a i naučite nešto o tajnama tog zanata.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.