Radni sastanak načelnika, predstavnika OŠ "Grohote" i savjetnice Pravobraniteljice za djecu


Načelnik Nikola Cecić Karuzić je danas, 27. rujna 2022. održao radni sastanak s ravnateljicom OŠ “Grohote” Mirelom Mijić i suradnicima te Anom Babić Pezo, savjetnicom Pravobraniteljice za djecu, kao organizatorima stručnog skupa Jednake mogućnosti za djecu na otocima koji će se održati početkom studenog u Splitu i na Šolti. Općina Šolta će pružiti potrebnu podršku u organizaciji kako bi Šolta ponosno bila domaćinom drugog dana stručnog skupa.

Djeca koja žive na otocima svakodnevno se suočavaju sa specifičnim poteškoćama i brojnim preprekama u ostvarivanju svojih prava u različitim područjima života. Prepoznati njihove potrebe, uočiti teškoće, ponuditi rješenja i osigurati resurse kojima će se ovoj djeci pružiti jednake mogućnosti za razvoj njihovih potencijala – svrha je ovoga skupa na kojem će sudjelovati predstavnici državnih i lokalnih vlasti, stručnjaci koji rade s djecom i djeca koja žive na otocima.

Očekuje se veći broj sudionika, a na Šolti će biti održane panel rasprave iz nekoliko tema s naglaskom na kulturu i slobodno vrijeme djece na otocima te kako razviti i unaprijediti postojeće aktivnosti na dobrobit malih otočana.


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.