Sastanak u ŽUC Split - početak radova na obilaznici Stomorske


Načelnik Nikola Cecić Karuzić prisustvovao je jučer, 20. lipnja 2023. na sastanku kod ravnatelja ŽUC-a Split, Petra Škorića. Tema sastanka je bio početak radova u Trogiru, Supetru i Stomorskoj.

Preusmjerena sredstva iz fondova Europske unije, koja nisu realizirana na drugim projektima zbog nedostatka dokumentacije, Županijska uprava za ceste usmjerila je u ove tri JLS, koje su imale svu potrebnu dokumentaciju za realizaciju projekata i izvođenje radova.

Riječ je o izvođenju radova na projektu obilaznice Stomorska.

Sredstva su usmjerena s ciljem ravnomjernog razvoja SDŽ Za projekt obilaznice Stomorske pripremljena je pravovremeno kompletna dokumentacija s građevinskom dozvolom i riješeni su imovinsko-pravni odnosi. Prošle godine za gradnju obilaznice u duljini 1 km, uloženo je oko 300 000 eura.

Sredstva trebaju biti utrošena u tekućoj godini i projekti završeni, stoga radovi započinju za nekoliko dana te će se voditi računa o vremenu izvođenja istih. 

Planiran je završetak radova do kraja ove godine, a ukupna vrijednost projekta je 900 000 eura s PDV-om. Projekt je financiran 85% sredstvima iz europsih fondova, a 15% iz državnog proračuna,


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.