ŠESTI VIKEND FESTIVALA "ZA DJEČJI OSMIJEH" - MJUZIKL "MI O VUKU"


POZIVAMO VAS NA ŠESTI VIKEND FESTIVALA "ZA DJEČJI OSMIJEH" DOM KULTURE - 15:00 H, SUBOTA 16.3.2024. ULAZ SLOBODAN!

 MJUZIKL MI O VUKU


Općina Šolta kroz projekt "Za dječji Osmijeh" s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena ove zime najmlađim sugrađanima kroz Festival donosi niz zanimljivih predstava i animiranih filmova, a projekt je dobio bespovratna sredstva Splitsko - dalmatinske županije putem Javnog poziva za financiranje projekata iz područja kulture i društvenih događanja u jesenskom i zimskom periodu 2024.

Projekt je osmišljen kako bi se djeci i mladima na otoku omogućio i učinio dostupnim kulturno-zabavni sadržaj s edukacijskim sastavnicama.

Dođite, zabavimo se i nasmijmo i naučimo nešto novo! :)

Svaki vikend donosimo vas novu predstavu ili animirani film! Pratite nas, mi ćemo vas podsjetiti na vrijeme da ne propustite!

Iza nas PET JE  zabavnih vikenda.

Očekuje nas još: 

23.3. SUBOTA, 15:00 h Veliko putovanje maloga puža - Produkcija Z


MI O VUKU

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku, doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja, važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.

A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove.

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

Trajanje: 40 minuta

Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.

Igraju: BOJAN JAMBROŠIĆ & MANUELA SVORCAN


Tekst: IGOR WEIDLICH

Glazba: BOJAN JAMBROŠIĆ

Režija: ROBERT BOŠKOVIĆ

Koreografija: MANUELA SVORCAN

Kostimi: BiteMyStyle by Zoran Aragović

Dizajn: KRISTINA GUDAC

Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA 


Zima na Šolti je postala zabavnija!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.