Šolta na sajmu u Sloveniji!


Na turističkom sajmu Alpe Adria 2022 koji se proteklih dana održavao u Ljubljani Hrvatska turistička zajednica i njezino Predstavništvo u Sloveniji predstavilo je turističku ponudu naše zemlje te su zabilježili izniman interes slovenskog tržišta. TZ Splitsko-dalmatinske županije kao jednog od svoja četiri informatora je odabrao Duju Sinovčića iz Turističke zajednice Općine Šolta, koji je predstavnik našeg malog otoka na ovom zanimljivom i posjećenom sajmu u Ljubljani.

Predstavljene su sve novosti i projekti koji podižu ukupnu kvalitetu hrvatske turističke ponude. Interes na slovenskom tržištu je izniman, Već je tijekom prva dva dana sajma zabilježen velik broj upita opće i poslovne publike što dodatno potvrđuje poziciju Hrvatske kao jedne od top inozemnih destinacija Slovenaca. 

To vrijedi i za Šoltu, gdje su slovenski gosti uvijek jedni od najbrojnijih! Šolta je tradicionalno slovensko emitivno tržište.

Uz Predstavništvo HTZ-a u Sloveniji i Hrvatskog kamping udruženja, na sajmu Alpe Adria 2022. svoju su ponudu predstavile i mnoge turističke zajednice županija, gradova, općina i otoka s cijelog Jadrana i s kontinenta. Tako su tijekom četiri dana sajma slovenskoj publici ponudu predstavile turističke zajednice Kvarnera i otoka Krka, Medulina, Pule te Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske, Ličko-senjske, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije.

Srednja Dalmacija, kaže nam kolega Duje Sinovčić, i dalje je jedna od najtraženijih destinacija, a Šolta tu svakako zauzima svoje mjesto!

Nadamo se još uspješnijoj sezoni u 2022. godini, iako je i ova nadmašila sva naša očekivanja!


Izvor: Novi list


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.