Sportom za OSMIJEH malih Šoltana!


Ove subote, 3. rujna, zajedničkim snagama, a ponajprije u organizaciji Udruge Osmijeh – udruga za socijalnu integraciju svih stanovnika otoka Šolte, pod pokroviteljstvom Općine Šolta i Turističke zajednice Šolta, a uz pomoć i potporu volontera, donatora, sponzora, DVD-a, mama i tata, prijatelja Šolte, Šoltana, ljudi dobre volje, održan je malonogometni turnir ''4 kafića'', pod geslom "Sportom za Osmijeh!".

Igrali su nogometaši za "Buffet Grohote", koji su i pobjednici turnira,  drugo mjesto je odnio "Bistro Rogač, a slijede "Buffet Bejo" i "Caffe bar Mendula". Plavi, crveni, crni, bili i mali nogometaši MNK Maslinica međuosobno. Fantastično!

Kakav je to bio dan uz pregršt druženja, zabave, sporta i smijeha - za Udrugu Osmijeh i djecu, zajedno!

Njegova je svrha bila promocija djelovanja udruge na otoku, čiji je primarni cilj omogućavanje terapija i socijalnih usluga djeci s poteškoćama nadomak njihova doma – na otoku Šolti!

Sami organizatori kažu da su posebno sreću i radost na lica svih nas izmamili su moto klubovi Veterani Split, Fjaka, Vuk Samotnjak, Daors i mnogi njihovi prijatelji free ridersi. Jadroliniji su zahvalni na srdačnoj suradnji i podršci, između ostalog, kao i svima ostalima koji su sudjelovali na bilo koji način!

Cilj je ispunjen, srca isto! Bilo je to predstavljanje udruge Osmijeh sugrađanima kako bismo svi zajedno pružili potporu mališanima kojima je to potrebno i omogućili im terapije i socijalne usluge na domak njihova doma - na Šolti!

Na inicijativu roditelja, osnovana je Udruga Osmijeh i uz potporu Općine Šolta socijalne terpaije i usluge koje pruža rehabilitacijski centar Inkludo, započinju 15. rujna uz potporu Općine Šolta. No potrebno nam je zajedničko djelovanje kako bismo omogućili da se to nastavi.

Rehabilitacijski centar Inkludo pruža usluge rane intervencije, tranzicijske podrške i habilitacije za djecu s različitim tipovima teškoća. U Centru se provodi individualni neposredni rad s djecom ili rad u manjim skupinama, ovisno o programu i potrebi, s naglaskom na važnost rane intervencije.

SVI zajedno, uključujući brojne pojedince i donatore, sponzore, posjetitelje. SVI zajedno napravili su nešto veliko, da čuju svi za Osmijeh i da donesemo što veći Osmijeh na lica najmlađih sugrađana.


Omogućimo zajedno da se ovaj hvale vrijedan i prijeko potreban projekt nastavi!


Ako niste bili u mogućnosti doći, a želite pomoći - donacije se mogu izvršiti i putem uplate na žiro-račun HR7723600001103007421

Model: HR00

Poziv na broj primatelja: 2022

Donacija

Udruga Osmijeh

Put Rakove 30

Gornje Selo


Foto: Josip Kevrić, Udruga Osmijeh, KIC Šolta  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.