Stigla je nova Bašćina!


Omiljena publikacija našeg otoka, koja čuva povijest, tradiciju, kulturu, jezik, floru, faunu, nas same, naše nasljeđe i otočki identitet, ovu našu osobitu i posebnu inzularnost ugledala je svjetlo dana u svom 32. izdanju!

Urednik Bašćine, DInko Sule, okupio je autore i oni su, kao i on, dali svoj doprinos, a u izdanju Kulturno-informativnog centra otoka Šolte.

O čemu zbori?

Možete provjeriti i sami - vaš novi broj vas čeka u prostorijama Općine Šolta!

Predstavljanje će biti 26. srpnja u 20:30 h u Dvoru Bratske kuće u Grohotama, no ne brinite, podsjetit ćemo Vas na vrijeme!

Važnost časopisa Bašćina je neprocjenjiva, a postat će, s desetljećima koja dolaze, još važnija. Autori iz različitih područja pišu volonterski svoje stručne radove i zapažanja, poeziju, prozu, svaki dio mozaika jednako nam je važan. To vrijedi i u svakom pojedinom broju i za svaki pojedini broj, koji je nova pločica u mozaiku za sadašnjost i budućnost.

Svestrani šoltanski umjetnik, autor, znatiželjnik, istraživač - velik je izbor imenica, jer su široki njegovi interesi i znanje te ne stanu svi u ove retke, urednik Bašćine, Dinko Sule, koji ovaj zahtjevan zadatak obavlja s pažnjom, znanjem i ljubavlju i predanošću!

Nove retke, saznanja, znanja, stihove i zapise Bašćina čuva u krilu! Budite kurijožasti i povirite! A ako Vam nije priša - sačekajte predstavljanje novog broja!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.