Što nas očekuje ovog tjedna?


Prazničnim ponedjeljkom je započeo ovaj tjedan u kojem nas očekuju nove manifestacije kao dio Šoltanskog kulturnog ljeta.

6. kolovoza u 20:30, utorak, pozivamo vas na otvaranje izložbe lampi autorice Nine Elezović Šimunović u galeriji Bratske kuće u Grohotama. Jedna od omiljenih izložbi ljetnog ciklusa u galeriji Bratske kuće koju možete vidjeti do 13. kolovoza 2019. svakim danom od 9-11h te od 18 – 21h.

U 21:00 h u nestvarno lijepoj i zanimljivoj atmosferi Vrkline u Srednjem Selu možete poslušati Jazz Rock. Nastupa Andro Mihin band.

7. kolovoza, srijeda, nastavljamo tjedan u glazbenom duhu te vas pozivamo u dvor Bratske kuće u Grohotama na koncert DJ Jazz kvarteta s početkom u 21:00h.

8. kolovoza možete svoje mališane povesti na Ljetni karneval u Stomorskoj s početkom u 21:00 h, no zabava nije rezervirana samo za njih, maskirajte se i vi i zabavite!

Istu večer, 8. kolovoza, u Maslinici možete poslušati koncert šoltanske limene glazbe – ŠGZ „Olinta“ nastupa u samom centru s početkom u 21:00h.

U knjižnici GKMM u Grohotama, također 8. kolovoza, bit će otvorena izložba "Generacijski slijed kreativnosti" jedne bake i njenih unuka koju ćete moći vidjeti u radnom vremenu knjižnice do 16. kolovoza.

Nizu glazbenih i likovnih događanja pridružuje se i jedno kazališno. Predstava kazališta Tvornica smijeha „Prvi muževi se u vodu bacaju“ bit će ovog petka 9. kolovoza u 21:00h u Domu kulture u Grohotama.

U subotu, kao veliko finale ovog tjedna u kojem prevladavaju glazbeni događaji, bit će održan 13. susret klapa u Donjem Selu na Gornjem putu. Već tradicionalna manifestacija koju vole domaći, gosti i turisti održava se i ove godine u duhu zajedništva i glazbe i daje posebnu čar ljetnoj dolivaškoj noći. Dođite i uživajte!

U nedjelju, 11. kolovoza ćemo se odmoriti od ovog uzbudljivog tjedna i pripremiti za novi.

Raspored ljetnih događanja možete pratiti na mrežnoj stranici Turističke zajednice Općine Šolta i najave na mrežnim stranicama Općine Šolta te facebook stranici Kulturno-informativnog centra.
  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.