Što nas očekuje ovog tjedna?


Manifestacija „Dopala te Šolta“, posvećena šoltanskoj čakavštini koja je nematerijalno kulturno dobro Republike Hrvatske, koja je bila na rasporedu za večeras 29. srpnja, zasad je samo odgođena te ćemo o datumu obavijestiti naknadno.

Sutra, 30. srpnja je otvorenje izložbe „People of the wolrd“ autora Jurice Galića Juke, u galeriji Bratske kuće u Grohotama. Izložba će biti otvorena do 13. kolovoza, možete je pogledati u vremenu od 9-11h te od 18-21h.

Četvrtak, 1. kolovoza u Srednjem Selu s početkom u 21:00h možete poslušati Blues na Vrklini, nastupa Chuwita Hard Rock band.

U petak, 2. kolovoza na Dan Općine Šolta, možete prisustvovati tradicionalnom Šoltanskom šušuru u Grohotama ispred Bratske kuće – ovog puta su se ujedinile tri šoltanske udruge u sklopu projekta Klaritac kulture Suolta - AK „Sulet“, KUD „Šolta i ŠGZ „Olinta“ te ćete imati priliku pogledati premijerno komediju „Ništa kontra jubavi“.

U 22:00h počinje koncert „Vokalista Salone“, čijim će se nastupom upotpuniti ovaj svečani dan.

U subotu, 3. kolovoza završavamo ovotjedna događanja u plesnom ritmu – u Nečujmu se održava Salsa party s početkom u 21:00h, a u Maslinici u amfiteatru pomalo već tradicionalno se održava Martinis Marchi Summer Party, na temu Disco night.

Raspored ljetnih događanja možete pratiti na mrežnoj stranici Turističke zajednice Općine Šolta i najave na mrežnim stranicama Općine Šolta te facebook stranici Kulturno-informativnog centra.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.