Treći adventski vikendUsusret trećem adventskom vikendu, udruge, ugostitelji i TZO Šolta spremili su bogat program pa krenimo redom!

Ženska klapa Čuvite održat će uvijek rado iščekivan i čaroban, tradicionalni božićni koncert u crkvi u Srednjem Selu, u petak 15.12. u 19:00 h.
U Grohotama, nakon koncerta (a možete svratit i prije), zagrijte se na kućicama gdje vas čeka Tim Pasarela & DJ program.

U subotu 16.12., kao što smo najavili, za malene je u knjižnici Adventska radionica i čitaonica s početkom u 10:30h, a potom u duhu blagdana, za malene sugrađane se sprema prava zimska bijela čarolija - ispred Doma kulture u Grohotama u 16:00 h – stiže Djed Božićnjak, poklon Prijatelja otoka Šolte i TZO Šolta, svakako ne propustite – a gdje je djed tu su i pokloni i još štošta. Osluškujte zvukove praporaca nek vas vode!

Nakon toga, posjetite adventske kućice gdje se čarolija Čudesnog Adventa nastavlja - warm up za koncert grupe TBF neka započne da budete ugrijani i spremni za 20:00 h kada je najavljen koncert grupe The Beat Fleet! Adventske kućice su otvorene od 17:00 h i uz prigodnu glazbu nazdravite i družite se!

A što vas sve očekuje na kućicama i u bratskom Dvoru? E to je tek posebna priča iz nekoliko dijelova – gastro, eno i ine delicije: Spiza by Karlo, destilerija Poetica Gin, OPG Burica sa svojim vinima i Udruga Bočić.

Ako ovo čitate sa svog udobnog kauča iz Splita i okolice, ništa zato – dođite i uživajte jer očekuje vas bezbroj iznenađenja, a nakon šoltanskih gušti – možete se vratit u udobnost svog doma – katamaran iz Rogača polazi u 00:00 h za Split.

U nedjelju, 17.12.,  slavi se treća nedjelja došašća, koju danas slave katolici diljem svijeta, a naziva se u liturgijskoj tradiciji „Gaudete! – Radujte se!“ Svijeću radosti upalit ćemo zajedno u 17:30 h parku Đardin, a svijeću pali Udruga Rusmarin, čuvarice tradicije, okusa i autentičnosti. Svijeća radosti s aromom tradicije i ljupkosti! 

Što nam preostaje? Sačuvajte program i obucite se toplo, vidimo se!

Raspored svih događanja na stranicamaTZO Šolta te na društvenim mrežama.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.