Udruga "Zdravi dani" na Šolti gostuje u hvalevrijednoj akciji


Udruga "Zdravi dan" iz Solina gostuje na Šolti s dvije odlične i korisne, besplatne hvalevrijedne aktivnosti koje mogu pridonijeti Vašem zdravlju. Udruga dolazi na poziv Udruge Osmijeh. 

Tako će u Domu kulture u Grohotama, ove subote 9.3.2024. s početkom u 9h, pa sve do 12h biti moguće MJERENJE KRVNOG TLAKA, VRIJEDNOSTI ŠEĆERA I KOLESTEROLA U KRVI TE SASTAVA TIJELA.

SVATKO MOŽE SPASITI JEDAN ŽIVOT - edukacija o reanimiranju osobe koaj je doživjela srčani zastoj, koja će se održati u navedenom terminu.

Pozivamo Vas da se priključite ovim akcijama, važnima i vrijednima u segmentu zdravlja!

Usmjereni su prema svim dobnim skupinama s posebnim naglaskom na djecu te odrasle oboljele od kroničnih nezaraznih bolesti poput bolesnika s arterijskom hipertenzijom, šećernom bolesti, pretilosti, kroničnom bubrežnom bolesti.

Kod svih navedenih kroničnih bolesti kao prvi korak u liječenju naglašavaju potrebu promjene životnih navika; povećanje fizičke aktivnosti, smanjenje unosa soli te redukciju tjelesne težine. Također, poručuju pandemija je “prisilila” na negativnu promjenu životnih navika te pridonijela porastu tjelesne težine tijekom smanjenja fizičke aktivnosti.

Upravo zato Udruga Zdravi dan okuplja brojne volontere različitih struka od internista, nefrologa, endokrinologa, nutricionista, liječnike obiteljske medicine, studente medicine, ljekarnike, prosvjetne djelatnike, pravnike, kineziologe, fizioterapeute… koji su aktivni sudionici svih planiranih i realiziranih javnozdravstvenih i edukativnih radionica. Udruga surađuje i s drugim srodnim udrugama.

Vidimo se!

HVALA UDRUZI "ZDRAVI DANI" I "UDRUZI OSMIJEH".


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.