Uručeni ugovori dobitnicima potpore iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine Šolta


Općinski načelnik Općine Šolta, Nikola Cecić-Karuzić, danas je uručio ugovore poljoprivrednim proizvođačima, dobitnicima potpore iz Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine Šolta. Općina Šolta prema navedenom Programu dodjeljuje potporu iz vlastitih sredstava svima koji su zadovoljili uvjete iz javnog poziva, a za Mjeru 3 - za nabavu i postavljanje sustava navodnjavanja i za Mjeru 9 - posebne mjere pomoći za sektor peradarstva. 

Svečanom uručenju prisustvovali su i Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Nataša Nazor Jovović i Željko Zlendić, predsjednik Povjerenstva za provedbu Programa, a koji su zaslužni za provedbu Javnog poziva za ove potpore.

Općinski načelnik je istaknuo, obzirom da su uvijek ograničena sredstva, da je sretan što danas može uručiti ove ugovore i što je učinjen ovaj korak ulaganja u poljoprivredu, jer samo turizam nije dovoljan. Raditi će na ovome i dalje te će nastojati u Proračunu za slijedeću godinu osigurati još više sredstava.

Čestitao je dobitnicima, njih ukupno 11, i ujedno ovim putem poručio  svim ostalim poljoprivrednicima da se javljaju na natječaje, kako Općine Šolta tako i onih koji se pripremaju u okviru LAGA Škoji.  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.