VAŽNO PRIOPĆENJE I UPOZORENJE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE ŠOLTA U SVEZI MIGRACIJE RADNIKA


Stožer civilne zaštite Općine Šolte u suradnji s Policijskom ispostavom Šolta ovim putem Vas obavještava kako sukladno donesenim mjerama Stožera civilne zaštite RH, a u cilju zaštite stanovništva otoka Šolte nije dopušten boravak građevinskih radnika na otoku Šolti bez prijave privremenog boravka, stalnog boravka ili prebivališta na otoku Šolti, što se odnosi i na dnevne migracije, koje nisu dozvoljene. Najveći interes zajednice otoka Šolte je zaštita zdravlja svojih žitelja, a u kojem cilju su i mjere Stožera civilne zaštite RH i Stožera civilne zaštite OpćIne Šolta. Iznimka su interventni radovi na održavanju infrastrukture. Djelatnici firmi koje nisu obuhvaćene mjerama koje je donio Stožer civilne zaštite RH temeljem Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i mjesta boravka u Republici Hrvatskoj, navedene u članku I. I članku II., a izdana im je propusnica temeljem članka III. iste Odluke od strane odgovorne osobe u pravnoj osobi, bit će prijavljeni nadležnoj policijskoj postaji i sprovedeni na daljnje postupanje.

SVAKO ODOBRENJE/PROPUSNICU KOJU IZDAJE PRAVNA OSOBA, S PREBIVALIŠTEM NA OTOKU ILI VAN NJEGA, ZA DOLAZAK RADNIKA NA OTOK, MORA PROĆI KONTROLU STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE ŠOLTA KOJI ĆE DATI KONAČNO ODOBRENJE 

- BEZ SUGLASNOSTI STOŽERA CZ ŠOLTE PROPUSNICA NE VRIJEDI-


Na ovaj način ćemo olakšati ovaj specifičan, osjetljiv i veoma važan zadatak i brodaru, u ovom slučaju „Jadroliniji“, a i službi MUP-a.


  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.